Glad midsommar!

Publicerad: 20 juni 2018

Nu är midsommar här. Vi önskar alla kunder och medarbetare en riktigt härlig högtid med dans kring stången och blommor i håret. Vi vill passa på att tacka för alla spännande projekt under den senaste tiden. Vi har bland annat blivit klara med vattenledningsnätet åt VA SYD på Tränargatan i Malmö som vi vann tillsammans med NCC i höstas. Det har varit ett komplicerat projekt, men våra rörläggare har gjort ett väldigt bra jobb.

Ett annat avancerat projekt var Lagunen i småbåtshamnen i Limhamn, där vi sänkte en pumpstation till tre och en halv meters djup med betongringar runt. Det krävdes stora pumpinsatser med tanke på det höga vattentrycket.

Några andra trevliga projekt var ombyggnaden av utemiljöer och lekplatser på Brf Per Albins Hem åt HSB. Lagom till midsommar blev vi också klara med utemiljön på Brf Ulrika i Malmö som vi började med i höstas.

Sist men inte minst kan vi berätta att vi precis fick ett ramavtal för markarbeten med HSB. Avtalet börjar 1 juli och gäller i två år med möjlighet till förlängning. Det är vi oerhört glada och stolta över.

Glad sommar kära vänner – njut nu av sill, nypotatis och jordgubbstårta!

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss